Română (România)Español (Es)English (United Kingdom)French (Fr)
Câteva cuvinte despre noi

"Scepticismul este o infirmitate, nu o sursă de vanități" - Octavian Paler

Asociația AIDE SANTE este o organizație filantropică, înființată în anul 2002 în Craiova, și care își desfășoară activitatea începând din decembrie 2009 în București, în conformitate cu legislația română și cu valorile umane și sociale. Misiunea asociației este de a îmbunătăți calitatea vieții și de a oferi sprijin și speranță pentru copiii talentați, copiii fără copilărie, familiile sărace, persoanele care se confruntă cu dificultăți de natură materială, socială și medicală, persoanele defavorizate și cu handicap, bolnavii cronici sau incurabili. Ne îndeplinim misiunea prin derularea de programe sociale, medicale, educaționale și culturale.

Mai mult...
 
A ajuta pe alţii este business-ul nostru

"Scrie cu sufletul tău și recitește cu sufletul altora" - Nicolae Iorga

Asociația AIDE SANTE sprijină și promovează tinerii, prin programe de pregătire sau educație extrașcolară. Copii talentați, copii cu nevoi speciale, elevi cu rezultate excepționale la olimpiade, muzicieni, cu toții beneficiază de atenția acestei organizații non-profit. Ne propunem să selectăm talente din diferite domenii, pentru a realiza o bază de date, necesară cooptării tinerilor în cadrul unor proiecte, sesiuni de training și informare.

AIDE SANTE își propune să aducă un licăr de speranță în viețile atâtor și atâtor bătrâni din Romania, fie defavorizați social, fie bolnavi cronici sau incurabili și care necesită îngrijire medicală.

Mai mult...
 
Asociaţia noastră la o privire

"Nicio poetică din lume nu atinge perfecțiunea celei mai timide flori" - Mircea Eliade


Existăm în formație de șase medici, trei profesori, o mulțime de tineri entuziaști care fac cinste asociației noastre și o și mai mare mulțime de oameni care ne susțin și a căror existență face atât de mulți oameni fericiți...

Activitatea medicală se desfășoară atât în cabinetele medicale ale partenerilor asociației cât și la domiciliul persoanelor cu nevoi speciale.

Cabinetele medicale ale partenerilor asociației noastre sunt: laborator de analize medicale, endocrinologie, ginecologie, medicină de familie, stomatologie, psihologie, genetică și biologie moleculară, wellness, anti-aging, imagistica - ecografie, RMN, CT.

 

Istoricul expertizei noastre

2002 - 2009 pe finanțare Phare


Servicii de recuperare – reabilitare la domiciliul persoanelor cu handicap.
Asigurare de personal calificat din baza de date a organizației pentru asistență specializată la domiciliu – servicii medicale de asistență generală și specializată, kinetoterapie, logopedie, psihopedagogie, reflexoterapie, terapie fizică și ocupațională.

Prin programele derulate se urmărește ameliorarea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale tuturor persoanelor cu nevoi speciale indiferent de sex, etnie, convingere religioasă. De serviciile organizației beneficiază cei 3 000 de membri din întreaga țară precum și toate persoanele care au nevoie și ne solicită ajutorul.